finnish russian estonian english latvian
Prokasta

Rahoitus-, investointi- ja avustushakemuset

Oletko kenties sunnittelemassa laitehankintoja, laajentamassa tiloja tai liiketoimintaa? Pitääkö sinun laatia rahoitushakemus? Autamme sinua rahoitus- ja investointisuunnitelmissa, sekä mahdollisissa avustushakemuksien laatimisessa. Asiantuntijan laatimat hakemukset edesauttavat usein rahoituksen saamista. Kun teemme hakemukset puolestasi sinulle jää enemmän aikaa keskittyä käytännön asioihin. Lisäksi neuvomme sijoituksiin ja investointeihin liittyvistä veroasioista, nämä ovat monesti vähennyskelpoisia.

Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Haettaessa rahoitusta, sinun tulee olla valmiina rahoittajan esittämiin kysymyksiin, sekä ymmärtää yrityksesi talous kokonaisuutena. Autamme sinua tässä. Analysoimme yrityksesi talousasiat ja laadimme ennusteet sinun näkemykseesi perustuen. Lähdemme liikkeelle tuloslaskelman ja taseen analysoinnissa ja lopputuloksena saat meidän ”virallisen” raportin ja kommentit yrityksesi talous tilanteesta, sekä tulevaisuuden suuntaviivoista ja luvuista.

Ominaisuudet
Vaiheet
Hyödyt
Hinnoittelu

Jäikö jotain kenties mietityttämään? Ota yhteyttä ja kerro se meille. Yksi kysymyksistä on varmasti, mitä palvelumme sitten kustantavat?

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Nimi*

    Sähköpostiosoite*

    Puhelinnumero*

    Viesti*