finnish russian estonian english latvian
Prokasta

Kirjanpitopalvelut

Tilitoimistopalveluita jo yli kymmenen vuoden kokemuksella. Asiantuntijamme tekevät kirjanpidon hyvien kirjanpitotapojen mukaisesti.

Teemme myös rästikirjanpidot.

Kirjanpito

Henkilökohtainen palvelu

Kirjanpito asiakkaanamme saat oman vastuuhenkilön joka on vastuussa yrityksesi tilinpidosta sekä vastaa päivittäisiin juoksevaa kirjanpitoa koskeviin kysymyksiin. Vastuu henkilö täyttää ja lähettää puolestasi kuukausittaiset sähköiset veroilmoitukset, tämä kuuluu palvelun hintaan. Pääset siis vähemmällä kun sinun ei tarvitse lähetellä ilmoituksia itse.

Kuukausittaiset raportit

Kuukausittain vastuuhenkilösi toimittaa sinulle kuukausittaiset raportit: välitilinpäätökset, päivä- ja pääkirjat. Palvelua voisi kuvailla sanoin ”Raportit yritysjohdon tueksi”, sillä kuukausittaisista raporteista saat tietoa yrityksesi taloustilanteesta päätöksenteon tueksi. Näet luvuista onko liiketoimintasi kannattavaa, koska on mahdollista investoida työkaluihin ja laitteisiin, jne. Vastuu henkilö auttaa sinua tarvittaessa tulkitsemaan näitä lukuja. Mielestämme raportit ja neuvonta ovat välttämätön osa palvelua ja kuuluvatkin sen vuoksi suoraan kirjanpidon hintaan. Tuottamamme dokumentit lähetämme sinulle pdf muodossa.

Kommentit välitilinpäätökseen

Välitilinpäätöksen lähetämme sinulle kommentoituna. Asiantuntijan kommenteista välitilinpäätöksiin näet mihin asioihin olisi kiinnitettävä huomiota ja mihin asioihin pitäisi tulla muutoksia. Esimerkiksi jos kuittien merkinnät ovat puutteellisia neuvomme miten tehdä merkinnät kuitteihin oikein jotta verottaja hyväksyy ne. Näin korjaamme jo juoksevan tilivuoden aikana asioita jotka pitää olla kunnossa tilivuoden päättyessä.

Dokumentit online

Tuottamamme dokumentit ovat saatavilla online. Pääset dokumentteihin käsiksi koska tahansa eikä sinun tarvitse lähetellä sähköpostia meille päin, mikäli satut tarvitsemaan tiettyä kuittia vaikkapa takuuasioihin liittyen.

Tilikaudenpäätös

Tilikauden päättyessä teemme tilinpäätöksen ja lähetämme vuosittaisen tuloveroilmoituksen. Näistä palveluista veloitamme erikseen tuntihinnoitteluun perustuen.

Porrastettu hinnoittelu

Kirjanpidon hinnoittelu on porrastettu vientien lukumäärään perustuen. Jos olet saanut kuukauden aikana 20 arvonlisäverollista laskua ja vinguttanut luottokorttia muutaman kerran. Tuot meille yhteensä 25 laskua ja kuittia, näistä muodostuu noin 75 vientiä. Kuukauden kirjanpitolaskusi tulisi näin olemaan noin 226e +Alv. Emme veloita erillistä kk-maksua tai tuntivelotusta kirjanpidosta.

Hyödyt
Kirjanpitopalvelun hintaan kuuluvat ominaisuudet
Erikseen laskutettavat ominaisuudet
Mitä odotamme sinulta?
Hinnoittelu

Hinnaston saat ottamalla yhteyttä

[^Top^]

Ota yhteyttä, tai lue Tilintarkastuksen organisoinnista.

Tilintarkastuksen organisointi

Tilikauden päättyessä teemme kirjanpitoasiakkaillemme tilinpäätöksen ja organisoimme tilintarkastukseen liittyvät asiat. Mikäli tilintarkastajaa ei ole valittu, autamme valitsemaan sellaisen omasta kontaktiverkostosta. Konsultoimme sinua ennen tilintarkastusta asioista joita on mahdollisesti muutettava tai korjattava. Kun kaikki tilintarkastukseen liittyvät asiat on saatu kohdalleen toimitamme asiakirjat tilintarkastajalle. Toimimme yhteyshenkilönä sinun ja tilintarkastajan välillä jolloin sinun ei tarvitse huolehtia asiasta ja pähkäillä ammattitermien merkitystä, näin ehkäistään myös väärinkäsityksiä.

Tilintarkastajan tarkastettua asiapaperit saadaan päätös ja lista tehtävistä muutoksista, mikäli sellaisia on. Yleensä konsultoimme kirjanpitoasiakkaitamme jo välitilipäätösten yhteydestä asioista jotka pitäisi muuttaa, jolloin tilintarkastuksen yhteydessä asiat on jo valmiiksi kunnossa.

Kaikki yritykset eivät ole tilintarkastus velvollisia, mutta suorittamalla tilintarkastuksen on mahdollista nostaa yrityksesi luottoluokitusta. Parempi luottoluokitus edesauttaa rahoitusta haettassa.

Kenelle?
Ominaisuudet
Hyödyt

[^Top^]

Jäikö jotain kenties mietityttämään? Ota yhteyttä ja kerro se meille. Yksi kysymyksistä on varmasti, mitä palvelumme sitten kustantavat?

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Nimi*

    Sähköpostiosoite*

    Puhelinnumero*

    Viesti*