finnish russian estonian english latvian
Prokasta

Mitä tilitoimistomme tarjoaa?

Opukset, Linnanrakentajantie, Helsinki.
Vanha toimistomme

Teemme asioita vähän eri tavalla. Uskomme että pystymme avustamaan sinua yrityksen johtajana tekemään oikeita päätöksiä toimittamalla sinulle tietoa talouslukuihisi ja tietämykseemme perustuen. Tarjoamme tarvittavat tilitoimistopalvelut jotta voit keskittyä johtamiseen, markkinointiin ja tuottavaan työhön. Tutustu kirjanpitopalveluihimme tarkemmin, tai lue lisää hyödyistä.

Mitä hyödyt?

Kirjanpitoasiakkaanamme lähetämme sinulle automaattisesti kuukausittaiset raportit, joista välitilinpäätöksen saat kommentoituna. Tällä tavalla pyrimme muistuttamaan sinua asioista joihin pitäisi kohdistaa huomiota. Palvelua voisi kuvailla sanoilla ”raportit yritysjohdon tueksi”. Tuottamamme dokumentit lähetämme sinulle pdf muodossa. Mielestämme raportit ja neuvonta ovat välttämätön osa palvelua ja kuuluvatkin sen vuoksi suoraan kirjanpidon hintaan. Myös kuukausittaiset sähköiset veroilmoitukset, kuten ALV-ilmoitus, ovat osa pakettia.

Entäs juoksevat kysymykset?

Arkipäiväinen neuvonta, kuten vastaaminen päivärahoihin tai kilometrikorvauksiin liittyviin kysymykseen, kuuluvat jokaisen kirjanpitopakettimme hintaan. Konsultoimme normaalisti myös muissa taloushallinnon tai yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Esimerkiksi yritysverotukseen liittyen.

Löytyykö online-palvelua?

Tuottamiimme raportteihin ja dokumentteihin pääset käsiksi mistä tahansa online-palvelun kautta.

Kirjanpidon hinnoittelu

Hinnaston saat ottamalla yhteyttä >>

Missä?

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Herttoniemen Teollisuusalueella. Autolla pääset paikalle Itäväylää pitkin ja Siilintien metroasemalta on noin kymmenen minuutin kävelymatka. Saapuessasi autolla löydät parkkipaikkoja rinnakkaiselta Teollisuusneuvoksenkadulta.

Onko kokemusta?

Prokasta tarjoaa tilitoimistopalveluita yrittäjävetoisesti vuosien kokemuksella. Mittariin tuli vuoden 2013 alkupuolella jo kymmenen vuotta, joista kiitokset myös asiakkaillemme. Asiakkainamme on niin pieniä toiminimiä kuin suurempia osakeyhtiötä. Lisäksi tarjoamme käännöspalveluita.

Jäikö jotain kenties mietityttämään? Tutustu tarkemmin palveluvalikoimaamme tai ota yhteyttä.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Nimi*

    Sähköpostiosoite*

    Puhelinnumero*

    Viesti*