Prokasta Economics

Taloushallinnon palvelut

Kasvu

Uskomme että pystymme avustamaan sinua yriksen johtajana tekemään oikeita päätöksiä toimittamalla sinulle tietoa talouslukuihisi ja tietämykseemme perustuen. Toimitamme sinulle tarvittavat raportit ja analyysit. Tarjoamme tarvittavat palvelut jotta voit keskittyä johtamiseen, markkinointiin ja tuottavaan työhön.

Talouspäällikköpalvelut ovat toimitamme perusta ja se ulottuvuu aina kirjanpitopalvelveluun saakka mm. kuukausittaisten raporttien muodossa. Palvelemme yli kymnnenen vuoden kokemuksella ja asiakkainamme on niin pieniä toiminimiä kuin suurempia osakeyhtiöitä.

Tilitoimistopalvelut
Talouspäällikköpalvelut

Missä?

Tilitoimistomme sijaitsee Opus Businessparkissa Herttoniemenrannassa. Katso sijainti kartalta. tai Yhteystiedot

[^Top^]

Kuukausittaiset raportit

Kuukausittain vastuuhenkilösi toimittaa sinulle kuukausittaiset raportit: välitilinpäätökset, päivä- ja pääkirjat. Palvelua voisi kuvailla sanoin “Raportit yritysjohdon tueksi”, sillä kuukausittaisista raporteista saat tietoa yrityksesi taloustilanteesta päätöksenteon tueksi. Näet luvuista onko liiketoimintasi kannattavaa, koska on mahdollista investoida työkaluihin ja laitteisiin, jne. Vastuu henkilö auttaa sinua tarvittaessa tulkitsemaan näitä lukuja. Mielestämme raportit ja neuvonta ovat välttämätön osa palvelua ja kuuluvatkin sen vuoksi suoraan kirjanpidon hintaan. Tuottamamme dokumentit lähetämme sinulle pdf muodossa.

Lue lisää kirjanpitopalveluistamme tai ota yhteyttä.

[^Top^]

Kassavirta-analyysi

Siinä vaiheessa kun maksuliikennettä hoitaa joku muu kuin oman yrityksen johtoportaaseen kuuluva henkilö tai talouspäällikkö kassavirta-analyysi muodostuu tärkeäksi informaation lähteeksi. Kassavirta analyysin avulla voidaan varmistaa, että kassassa ja yritystileillä on tarpeeksi varoja kun pitäisi maksaa laskuja. Ilmoitamme sinulle myös mikäli kassaa pitää täydentää. Kun kassavirta analyysi on tehty nähdään, miksi kassavirta ei joskus riitä ja mitä ongelmalle olisi mahdollista tehdä. Yksi mahdollinen ratkaisu on että yrityksesi maksuehdon kestoa pitäisi lyhentää, jos kassavirta on jatkuvasti negatiivinen.

Hyödyt
 • Saat tiedon koska kassaa pitää täydentää ajoissa
 • Nähdään syy miksi kassavirta ei aina riitä juokseviin kuluihin

[^Top^]

Konsultointi

Konsultoimme laajalti eri taloushallinnon osa-alueilla, tarjoamme konsultointia mm. kirjanpitoon, yritystoimintaan ja yritysverotukseen liittyen. Voit saada konsultointia mm. verosuunnittelun muodossa.

Arkipäiväinen neuvonta, kuten vastaaminen päivärahoihin tai kilometrikorvauksiin liittyviin kysymykseen, kuuluvat yleensä palvelupakettien hintaan. Lisäksi konsultointi kattaa koko palvelualueemme ja pyydettäessä konsultoimme muissa taloushallinnon kysymyksissä. Konsultoimme tuntihinnoittelua käyttäen.

Hinnoittelu
 • Tuntihinnoittelu

[^Top^]

Verosuunnittelu

Analysoimme yrityksesi talousasiat ja laadimme sen perusteella verosuunnitelman. Verosuunnittelu nostaa yrityksen taloudellista suorituskykyä, tekee yrityksen taloudesta stabiilimman ja ennustettavan sekä mahdollistaa uusien investointien tekemisen. Tarjoamme laillisia vaihtoehtoja yrityksen verotuksen pienentämiseen.

Monilla yrittäjillä ongelmana se, että yhtenä kuukautena ALV on negatiivinen ts. ei ole maksettavaa ja toisena kuukautena ALV on erittäin suuri. Vaihtoehtoisesti ensin valtio maksaa sinulle takaisin ALV:n ja seuraavana kuukautena maksat heille ison summan. Ei mitään järkeä, mutta tosi yleistä. Neuvomme miten ongelman voisi korjata ja miten vältyt turhilta verosiirroilta.

Hyödyt
 • Nostat yrityksesi taloudellista suorityskykyä
 • Saat stabiilimman ja ennustettavamman kassavirran
 • Mahdollistaa uusien investointien tekemisen
Hinnoittelu
 • Tuntihinnoittelu

Ota yhteyttä, tai lue lisää kijnapitopavlelustamme.

[^Top^]

Kirjanpito

Saat talouspäällikköpalveluita kirjanpitopalvelun hinnalla, välitilinpäätökset, kommentit välitilinpäätöksiin sekä näihin liittyvä konsultointi kuuluu kirjnapitopalvelun hintaan. Itse asiassa emme suostu myymään sinulle kirjanpitopalveluitamme ilman näitä lisäpalveluita.

Henkilökohtainen palvelu

Kirjanpito asiakkaanamme saat oman vastuuhenkilön joka on vastuussa yrityksesi kirjanpidosta sekä vastaa päivittäisiin juoksevaa kirjanpitoa koskeviin kysymyksiin. Vastuu henkilö täyttää ja lähtettää puolestasi kuukausittaiset sähköiset veroilmoitukset, tämä kuuluu palvelun hintaan. Pääset siis vähemmällä kun sinun ei tarvitse lähetellä ilmoituksia itse.

Kuukausittaiset raportit

Kuukausittain vastuuhenkilösi toimittaa sinulle kuukausittaiset raportit: välitilinpäätökset, päivä- ja pääkirjat. Palvelua voisi kuvailla sanoin ”Raportit yritysjohdon tueksi”, sillä kuukausittaisista raporteista saat tietoa yrityksesi taloustilanteesta päätöksenteon tueksi. Näet luvuista onko liiketoimintasi kannattavaa, koska on mahdollista investoida työkaluihin ja laitteisiin, jne. Vastuu henkilö auttaa sinua tarvittaessa tulkitsemaan näitä lukuja. Mielestämme raportit ja neuvonta ovat välttämätön osa palvelua ja kuuluvatkin sen vuoksi suoraan kirjanpidon hintaan. Tuottamamme dokumentit lähetämme sinulle pdf muodossa.

Kommentit välitilinpäätökseen

Välitilinpäätöksen lähetämme sinulle kommentoituna. Asiantuntijan kommenteista välitilinpäätöksiin näet mihin asioihin olisi kiinnitettävä huomiota ja mihin asioihin pitäisi tulla muutoksia. Esimerkiksi jos kuittien merkinnät ovat puutteellisia neuvomme miten tehdä merkinnät kuitteihin oikein jotta verottaja hyväksyy ne. Näin korjaamme jo juoksevan tilivuoden aikana asioita jotka pitää olla kunnossa tilivuoden päättyessä.

Dokumentit online

Pyynnöstäsi tuottamamme dokumentit ovat saatavilla online. Pääset dokumentteihin käsiksi koska tahansa eikä sinun tarvitse lähetellä sähköpostia meille päin, mikäli satut tarvitsemaan tiettyä kuittia vaikkapa takuuasioihin liittyen.

Tilikaudenpäätös

Tilikauden päättyessä teemme tilinpäätöksen ja lähetämme vuosittaisen tuloveroilmoituksen. Näistä palveluista veloitamme erikseen tuntihinnoitteluun perustuen.

Porrastettu hinnoittelu

Kirjanpitopalvelumme hinnoittelu perustuu vienteihin, käytännössä tämä tarkoittaa, että hinnoittelu on porrastettu vientien lukumäärään perustuen. Jos olet saanut kuukauden aikana 20 arvonlisäverollista laskua ja vinguttanut luottokorttia muutaman kerran. Tuot meille yhteensä 25 laskua ja kuittia, näistä muodostuu noin 75 vientiä. Kuukauden kirjanpitolaskusi tulisi näin olemaan noin 209e +Alv.

[^Top^]

Kirjanpitopalvelun hintaan kuuluvat ominaisuudet
 • Kirjanpito
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Sähköiset veroilmoitukset
 • Kuukausittaiset raportit: välitilinpäätökset, päivä- ja pääkirjat
 • Asiantuntijan kommentit välitilinpäätökseen
 • Tuottamamme dokumentit saatavana online
 • Juoksevaa kirjanpitoa koskeva konsultointi
 • Kuukausittaisten raporttien tulkitsemiseen liittyvä konsultointi.
Hyödyt
 • Voit keskittyä tekemään tuottavaa työtä josta laskuttaa, markkinoimaan, sekä johtaman
 • Kuukausittaisista raporteista saat tietoa päätöksenteon tueksi
 • Opit tulkitsemaan talousraportteja
 • Pääset vähemmällä kun ei tarvitse lähettää veroilmoituksia itse
 • Ei tule ongelmia verottajan kanssa väärin merkityistä asioista
 • Pääset dokumentteihin käsiksi koska tahansa
Erikseen laskutettavat ominaisuudet
 • Tilinpäätös
 • Vuosittainen tuloveroilmoitus
Mitä odotamme sinulta?
 • Toimitat kirjanpito materiaalit ajoissa ( tiliotteet, käteiskassakirjan, kuitit ja laskut )
Hinnoittelu
 • Porrastettu, vienteihin perustuva

Ota yhteyttä, tai lue lisää palkanlaskentapalvelustamme.

[^Top^]

Palkanlaskenta

Palkanlaskentapalveluitamme käyttää noin 90% prosenttia kirjanpito asiakkaistamme. Tarjoamme palkanlaskennan palveluita vain kirjanpito-asiakkaillemme. Saat oman palkanlaskijan joka on vastuussa palkanlaskennasta. Palkanlaskijasi laskee työntekijöidesi palkat ilmoittamiesi tietojen perusteella. Vastuuhenkilö ilmoittaa kuukausittaiset työnatajansuoritustiedot yrityksestäsi verottajalle sekä tekee vuosittaisen ilmoituksen verottajalle ja eläkevakuutusyhtiöllesi. Säästät aikaa kun vastaava palkanlaskija ilmoittaa tiedot puolestasi.

Valmiit palkkalaskelmat, ennakkopidätys- ja sotulaskut toimitamme sinulle sähköpostiin PDF muodossa. Lisäksi nämä dokumentit on mahdollisuus saada myös online-palvelun kautta.

Laskumme palkanlaskennasta on vähennys kelpoinen kulu.

Kenelle
 • Vain kirjanpitoasiakkaille, näin voimme taata palvelun laadun.
Palkanlaskentapaketin hintaan kuuluvat ominaisuudet
 • Oma palkanlaskija
 • Palkkalaskelmat ilmoittamiesi tietojen perusteella
 • Ilmoitukset kuukausittaisista työnantajasuorituksista verottajalle
 • Toimitamme valmiin ennakkopidätys- ja sotulaskun
 • Tuottamamme dokumentit online
Hyödyt
 • Yrityksesi tienaa enemmän kun tehdään työtä josta laskuttaa
 • Säästät rahaa, palkanlaskenta on vähennyskelpoinen kulu.
 • Ei tarvitse palkata erillistä palkanlaskijaa
Hinnoittelu
 • 30e /kk /palkansaaja
Erikseen laskutettavat ominaisuudet
 • Vuosittainen ilmoitus palkanmaksusta verottajalle
 • Vuosittainen ilmoitus eläkevakuutusyhtiölle

Jäikö jotain kenties mietityttämään? Ota yhteyttä ja kerro se meille.

[^Top^]

Missä?

Tilitoimistomme sijaitsee Opus Businessparkissa Herttoniemenrannassa. Autolla pääset paikalle Itäväylää pitkin ja Herttoniemen metroasemalta on vain viiden minuutin kävelymatka. Saapuessasi autolla löydät kiekkopaikkoja Hitsaajankadun varrelta tai läheisen S-Marketin pihasta.

Yhteystiedot.

[^Top^]

Kasvu

Uskomme että pystymme avustamaan sinua yriksen johtajana tekemään oikeita päätöksiä toimittamalla sinulle tietoa talouslukuihisi ja tietämykseemme perustuen. Toimitamme sinulle tarvittavat raportit ja analyysit. Tarjoamme tarvittavat palvelut jotta voit keskittyä johtamiseen, markkinointiin ja tuottavaan työhön.

Talouspäällikköpalvelut ovat toimitamme perusta ja se ulottuvuu aina kirjanpitopalvelveluun saakka mm. kuukausittaisten raporttien muodossa. Palvelemme yli kymnnenen vuoden kokemuksella ja asiakkainamme on niin pieniä toiminimiä kuin suurempia osakeyhtiöitä.

Tilitoimistopalvelut
Talouspäällikköpalvelut

Missä?

Tilitoimistomme sijaitsee Opus Businessparkissa Herttoniemenrannassa. Katso sijainti kartalta. tai Yhteystiedot

[^Top^]

Kuukausittaiset raportit

Kuukausittain vastuuhenkilösi toimittaa sinulle kuukausittaiset raportit: välitilinpäätökset, päivä- ja pääkirjat. Palvelua voisi kuvailla sanoin “Raportit yritysjohdon tueksi”, sillä kuukausittaisista raporteista saat tietoa yrityksesi taloustilanteesta päätöksenteon tueksi. Näet luvuista onko liiketoimintasi kannattavaa, koska on mahdollista investoida työkaluihin ja laitteisiin, jne. Vastuu henkilö auttaa sinua tarvittaessa tulkitsemaan näitä lukuja. Mielestämme raportit ja neuvonta ovat välttämätön osa palvelua ja kuuluvatkin sen vuoksi suoraan kirjanpidon hintaan. Tuottamamme dokumentit lähetämme sinulle pdf muodossa.

Lue lisää kirjanpitopalveluistamme tai ota yhteyttä.

[^Top^]

Kassavirta-analyysi

Siinä vaiheessa kun maksuliikennettä hoitaa joku muu kuin oman yrityksen johtoportaaseen kuuluva henkilö tai talouspäällikkö kassavirta-analyysi muodostuu tärkeäksi informaation lähteeksi. Kassavirta analyysin avulla voidaan varmistaa, että kassassa ja yritystileillä on tarpeeksi varoja kun pitäisi maksaa laskuja. Ilmoitamme sinulle myös mikäli kassaa pitää täydentää. Kun kassavirta analyysi on tehty nähdään, miksi kassavirta ei joskus riitä ja mitä ongelmalle olisi mahdollista tehdä. Yksi mahdollinen ratkaisu on että yrityksesi maksuehdon kestoa pitäisi lyhentää, jos kassavirta on jatkuvasti negatiivinen.

Hyödyt
 • Saat tiedon koska kassaa pitää täydentää ajoissa
 • Nähdään syy miksi kassavirta ei aina riitä juokseviin kuluihin

[^Top^]

Konsultointi

Konsultoimme laajalti eri taloushallinnon osa-alueilla, tarjoamme konsultointia mm. kirjanpitoon, yritystoimintaan ja yritysverotukseen liittyen. Voit saada konsultointia mm. verosuunnittelun muodossa.

Arkipäiväinen neuvonta, kuten vastaaminen päivärahoihin tai kilometrikorvauksiin liittyviin kysymykseen, kuuluvat yleensä palvelupakettien hintaan. Lisäksi konsultointi kattaa koko palvelualueemme ja pyydettäessä konsultoimme muissa taloushallinnon kysymyksissä. Konsultoimme tuntihinnoittelua käyttäen.

Hinnoittelu
 • Tuntihinnoittelu

[^Top^]

Verosuunnittelu

Analysoimme yrityksesi talousasiat ja laadimme sen perusteella verosuunnitelman. Verosuunnittelu nostaa yrityksen taloudellista suorituskykyä, tekee yrityksen taloudesta stabiilimman ja ennustettavan sekä mahdollistaa uusien investointien tekemisen. Tarjoamme laillisia vaihtoehtoja yrityksen verotuksen pienentämiseen.

Monilla yrittäjillä ongelmana se, että yhtenä kuukautena ALV on negatiivinen ts. ei ole maksettavaa ja toisena kuukautena ALV on erittäin suuri. Vaihtoehtoisesti ensin valtio maksaa sinulle takaisin ALV:n ja seuraavana kuukautena maksat heille ison summan. Ei mitään järkeä, mutta tosi yleistä. Neuvomme miten ongelman voisi korjata ja miten vältyt turhilta verosiirroilta.

Hyödyt
 • Nostat yrityksesi taloudellista suorityskykyä
 • Saat stabiilimman ja ennustettavamman kassavirran
 • Mahdollistaa uusien investointien tekemisen
Hinnoittelu
 • Tuntihinnoittelu

Ota yhteyttä, tai lue lisää kijnapitopavlelustamme.

[^Top^]

Kirjanpito

Saat talouspäällikköpalveluita kirjanpitopalvelun hinnalla, välitilinpäätökset, kommentit välitilinpäätöksiin sekä näihin liittyvä konsultointi kuuluu kirjnapitopalvelun hintaan. Itse asiassa emme suostu myymään sinulle kirjanpitopalveluitamme ilman näitä lisäpalveluita.

Henkilökohtainen palvelu

Kirjanpito asiakkaanamme saat oman vastuuhenkilön joka on vastuussa yrityksesi kirjanpidosta sekä vastaa päivittäisiin juoksevaa kirjanpitoa koskeviin kysymyksiin. Vastuu henkilö täyttää ja lähtettää puolestasi kuukausittaiset sähköiset veroilmoitukset, tämä kuuluu palvelun hintaan. Pääset siis vähemmällä kun sinun ei tarvitse lähetellä ilmoituksia itse.

Kuukausittaiset raportit

Kuukausittain vastuuhenkilösi toimittaa sinulle kuukausittaiset raportit: välitilinpäätökset, päivä- ja pääkirjat. Palvelua voisi kuvailla sanoin ”Raportit yritysjohdon tueksi”, sillä kuukausittaisista raporteista saat tietoa yrityksesi taloustilanteesta päätöksenteon tueksi. Näet luvuista onko liiketoimintasi kannattavaa, koska on mahdollista investoida työkaluihin ja laitteisiin, jne. Vastuu henkilö auttaa sinua tarvittaessa tulkitsemaan näitä lukuja. Mielestämme raportit ja neuvonta ovat välttämätön osa palvelua ja kuuluvatkin sen vuoksi suoraan kirjanpidon hintaan. Tuottamamme dokumentit lähetämme sinulle pdf muodossa.

Kommentit välitilinpäätökseen

Välitilinpäätöksen lähetämme sinulle kommentoituna. Asiantuntijan kommenteista välitilinpäätöksiin näet mihin asioihin olisi kiinnitettävä huomiota ja mihin asioihin pitäisi tulla muutoksia. Esimerkiksi jos kuittien merkinnät ovat puutteellisia neuvomme miten tehdä merkinnät kuitteihin oikein jotta verottaja hyväksyy ne. Näin korjaamme jo juoksevan tilivuoden aikana asioita jotka pitää olla kunnossa tilivuoden päättyessä.

Dokumentit online

Pyynnöstäsi tuottamamme dokumentit ovat saatavilla online. Pääset dokumentteihin käsiksi koska tahansa eikä sinun tarvitse lähetellä sähköpostia meille päin, mikäli satut tarvitsemaan tiettyä kuittia vaikkapa takuuasioihin liittyen.

Tilikaudenpäätös

Tilikauden päättyessä teemme tilinpäätöksen ja lähetämme vuosittaisen tuloveroilmoituksen. Näistä palveluista veloitamme erikseen tuntihinnoitteluun perustuen.

Porrastettu hinnoittelu

Kirjanpitopalvelumme hinnoittelu perustuu vienteihin, käytännössä tämä tarkoittaa, että hinnoittelu on porrastettu vientien lukumäärään perustuen. Jos olet saanut kuukauden aikana 20 arvonlisäverollista laskua ja vinguttanut luottokorttia muutaman kerran. Tuot meille yhteensä 25 laskua ja kuittia, näistä muodostuu noin 75 vientiä. Kuukauden kirjanpitolaskusi tulisi näin olemaan noin 209e +Alv.

[^Top^]

Kirjanpitopalvelun hintaan kuuluvat ominaisuudet
 • Kirjanpito
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Sähköiset veroilmoitukset
 • Kuukausittaiset raportit: välitilinpäätökset, päivä- ja pääkirjat
 • Asiantuntijan kommentit välitilinpäätökseen
 • Tuottamamme dokumentit saatavana online
 • Juoksevaa kirjanpitoa koskeva konsultointi
 • Kuukausittaisten raporttien tulkitsemiseen liittyvä konsultointi.
Hyödyt
 • Voit keskittyä tekemään tuottavaa työtä josta laskuttaa, markkinoimaan, sekä johtaman
 • Kuukausittaisista raporteista saat tietoa päätöksenteon tueksi
 • Opit tulkitsemaan talousraportteja
 • Pääset vähemmällä kun ei tarvitse lähettää veroilmoituksia itse
 • Ei tule ongelmia verottajan kanssa väärin merkityistä asioista
 • Pääset dokumentteihin käsiksi koska tahansa
Erikseen laskutettavat ominaisuudet
 • Tilinpäätös
 • Vuosittainen tuloveroilmoitus
Mitä odotamme sinulta?
 • Toimitat kirjanpito materiaalit ajoissa ( tiliotteet, käteiskassakirjan, kuitit ja laskut )
Hinnoittelu
 • Porrastettu, vienteihin perustuva

Ota yhteyttä, tai lue lisää palkanlaskentapalvelustamme.

[^Top^]

Palkanlaskenta

Palkanlaskentapalveluitamme käyttää noin 90% prosenttia kirjanpito asiakkaistamme. Tarjoamme palkanlaskennan palveluita vain kirjanpito-asiakkaillemme. Saat oman palkanlaskijan joka on vastuussa palkanlaskennasta. Palkanlaskijasi laskee työntekijöidesi palkat ilmoittamiesi tietojen perusteella. Vastuuhenkilö ilmoittaa kuukausittaiset työnatajansuoritustiedot yrityksestäsi verottajalle sekä tekee vuosittaisen ilmoituksen verottajalle ja eläkevakuutusyhtiöllesi. Säästät aikaa kun vastaava palkanlaskija ilmoittaa tiedot puolestasi.

Valmiit palkkalaskelmat, ennakkopidätys- ja sotulaskut toimitamme sinulle sähköpostiin PDF muodossa. Lisäksi nämä dokumentit on mahdollisuus saada myös online-palvelun kautta.

Laskumme palkanlaskennasta on vähennys kelpoinen kulu.

Kenelle
 • Vain kirjanpitoasiakkaille, näin voimme taata palvelun laadun.
Palkanlaskentapaketin hintaan kuuluvat ominaisuudet
 • Oma palkanlaskija
 • Palkkalaskelmat ilmoittamiesi tietojen perusteella
 • Ilmoitukset kuukausittaisista työnantajasuorituksista verottajalle
 • Toimitamme valmiin ennakkopidätys- ja sotulaskun
 • Tuottamamme dokumentit online
Hyödyt
 • Yrityksesi tienaa enemmän kun tehdään työtä josta laskuttaa
 • Säästät rahaa, palkanlaskenta on vähennyskelpoinen kulu.
 • Ei tarvitse palkata erillistä palkanlaskijaa
Hinnoittelu
 • 30e /kk /palkansaaja
Erikseen laskutettavat ominaisuudet
 • Vuosittainen ilmoitus palkanmaksusta verottajalle
 • Vuosittainen ilmoitus eläkevakuutusyhtiölle

Jäikö jotain kenties mietityttämään? Ota yhteyttä ja kerro se meille.

[^Top^]

Missä?

Tilitoimistomme sijaitsee Opus Businessparkissa Herttoniemenrannassa. Autolla pääset paikalle Itäväylää pitkin ja Herttoniemen metroasemalta on vain viiden minuutin kävelymatka. Saapuessasi autolla löydät kiekkopaikkoja Hitsaajankadun varrelta tai läheisen S-Marketin pihasta.

Yhteystiedot.

[^Top^]

Sahaajankatu 24, 00880 Helsinki

Ota yhteyttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

  Nimi*

  Sähköpostiosoite*

  Puhelinnumero*

  Viesti*