finnish russian estonian english latvian
Prokasta

Yrityksen perustaminen

Perustamis lomakkeen täyttö

Oy, osakeyhtiö

Osakeyhtiön voi helposti perustaa verkossa osoitteessa www.perustayritys.fi. Mikäli et jostain syystä halua tehdä asiaa itse, voit delegoida perustamisen paperihommat meille.

Avustus ja neuvonta yrityksen perustamisvaiheessa

Kun sinulla on ajatuksena perustaa uusi yritys, mutta ei ole aikaa tai halua ryhtyä paperisotaan, me autamme ja täytämme tarvittavat perustamisilmoitukset puolestasi sekä toimitamme ne rekisteröitäväksi. Perustamisasiakirjojen valmistuttua otamme sinuun yhteyttä, jonka jälkeen yrityksen edustaja käy avaamassa tilin pankissa, johon laitetaan osakepääoma, ja joka toimii jatkossa tavanomaisena yritystilinä . Lisäksi neuvomme ja autamme yrityksen ilmoittamisessa tarvittaviin viranomaisrekistereihin tarpeiden mukaan. Tämän jälkeen voidaankin aloittaa aktiivinen liiketoiminta uuden yrityksen parissa.

Palvelukuvaus:

Toimitatte meille seuraavat tiedot uudesta perustettavasta yhtiöstä:

  • kolme yrityksen nimivaihtoehtoa
  • toimiala
  • perustajien / omistajien tiedot, myös henkilötunnus
  • yrityksen osoite
  • puhelinnumero(t)
  • mikäli perustaja ei asu pysyvästi Suomessa, niin kopio passista

Yllämainittujen tietojen perusteella hoidamme perustamisasiapaperit kuntoon (n. viikon sisällä)

Perustamisasiapapereiden valmistuttua omistajat käyvät suomalaisessa pankissa avaamassa tilin, jonne laitetaan 2.500e osakepääomaa. Osakepääomasta maksetaan rekisteröintimaksu Patentti- ja rekisterihallitukselle 380e (me opastamme kuinka). Perustamisasiapaperit maksukuittien kera (osapääoman maksu+ rekisteröintimaksu) palautetaan meille.

Tämän jälkeen hankimme tilintarkastajan lausunnon osakeyhtiölain noudattamisesta (mikäli tilintarkastaja valitaan yhtiöön).

Lopuksi toimitamme perustamisasiapaperit Patentti- ja rekisterihallitukseen, ja laskutamme uutta yhtiötänne palveluistamme. Laskumme on uuden yhtiönne kulu, joka voidaan kirjata kirjanpitoon.

Alä epäröi ja ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Nimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero*

Viesti*